Elmegy 20ezer ft kajára egy héten?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:17
11/17 anonim válasza:
Nem ez nagyon sok. Persze attól is függ hányan esztek. Bármilyen kaja rendelés drága, gyorséttermek is, ilyesmin lehet sporolni. Márkás drága májkrém virsli... helyet simán jó az olcsobbik is. Üditök, rágcsák, édességek is csak a pénzt viszik. Alapporok, konzervek, félkész kaják feleslegesek és drágák.
12/17 anonim válasza:
nálunk 30 ezer megy el 5 emberre hetente
kicsit sok tudom:(
13/17 anonim válasza:
Nálunk 1,5-2hetente 20-30e,persze ebben van olyan dolog is,ami a spájzba megy tartalékba és nem rögvest a gyomorba,3an vagyunk a 2hós kisbabánkkal :O)
14/17 A kérdező kommentje:
5emberre kérdeztem.Kicsit kiakadtam mert anyám nem hiszem el mennyit költ.Pedig egész héten kongott a hűtő az ürességtől és 5.nap már nem volt pénze,jött kunyizni.
2010. jan. 11. 23:49
15/17 anonim válasza:
nem. ez sok.
biztos nem nézi meg, mire költ, csak leveszi a polcról:)))
16/17 anonim válasza:
Érdekes, én egyedül élek, és fele simán elmegy, sőt több is. Ja hát persze megvehetném a legótvarabb májkrémet, de annyira nem leszek igénytelen a saját testemmel.
17/17 anonim válasza:
Készitsetek egy hétre elöre menüt. Egyszerű kajákból, töltsétek meg a kamrát, 10 kg krumli, tészta, rizsa, lencse, borsó. Alap dolgokat nagy tételben vegyétek mikor akciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!