Mit készíthetnék magamnak ha ezek vannak itthon? Valami fehérjedúsabb?
Figyelt kérdés
Valami alacsonyabb szénhidrát és magasabb fehérjetartalmúra gondoltam de nem tudom mit tudnék ezekből csinálni.
Ezek vannak itthon: kefír, tej, parajkrém, szalámi, puffasztott rizs, rozspehely, pirospaprika, citrom, fokhagyma, mazsola, meggybefőtt, barna kenyér, cékla, olívabogyó, mustár.
Köszönöm annak aki válaszol tényleg nagyon éhes vagyok már de kicsit sok volt a szénhidrát délelőtt és most valami fehérjésebb kellene bár tudom az összetevők nem mind azok.
2014. júl. 31. 15:02
1/5 anonim válasza:
Kb semelyik sem az. Amúgy én ezekből nem tudnék összetenni egy normális ételt.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel a válasszal nem mentem sokra.
2014. júl. 31. 15:12
3/5 anonim válasza:
Mi meg az összetevőiddel nem megyünk sokra. Ha megiszol egy liter tejet, abból nyersz némi fehérjét, de a többi csak szénhidrát meg köret... mégis hogyan akarsz olívabogyóból, citromból meg mustárból fehérjedús ételt varázsolni? Menj le a boltba és vegyél 1 kiló csirkemellet, vagy rendelj ebédet, vagy valami, mert ezekből semmit nem lehet főzni.
5/5 anonim válasza:
spenót főzelék jó fokhagymásan
rozs pehely kefirrel, meggyel
pufi rizs szalámival, olívabogyóval
Egyik sem fehérjedús étel, de ez van, ezek vannak itthon, próbáld kihozni a legjobbakat ebből, enni meg kell, főleg ha ilyen éhes vagy, csak rosszul leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!