Miért romlik meg a leves a hűtőben?
Vasárnap lett főzve zöldbableves, lehűlés után egyből hűtőbe raktam, tegnap még jó volt, viszont mára megromlott..
Múltkor is jártam már így, akkor viszont volt benne hús is.
Miért romlott meg ilyen hamar?
Nem volt benne tészta.
És nem melegítettem fel az egészet, csak kivettünk belőle.
A pontos recept kellene, ami szerint fözted, mert ha volt benne liszt, akkor könnyen romlik.
Az, hogy van-e benne hús, lényegtelen amitöl könnyen megforr, az a keményítötartalmú összetevö meg esetleg a tejföl vagy egyéb tejtermék.
Esetleg lehet még az, ha friss petrezselyemzöldet szortál rá, amivel nem lett felforralva.
De az is lehet, hogy az az eszköz volt az ok, amivel kiszedted, lehet, hogy valami volt rajta, amitöl megforr.
(Vagy ha fözés közben többször megkóstolod az ételt ugyanazzal a kanállal.)
Egyelöre több tippem nincs, írd meg a receptet, akkor esetleg többet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!