Magyarok, ti mind kevės kenyeret esztek?
Az ėtteremben multkor 1 kis szelet kenyeret adtak... több mint fėl kilo ėtelhez: O
Majd körül nėztem ės láttam, hogy ti nem is nagyon esztek kenyeret.
Azzal tisztában vagyok,hogy a romák imádják a kenyeret... szoval azėrt irtam igy:)
De,ha ez bunkoság, akkor elnėzėst kėrek.
Én nagyon szeretem a kenyeret :)
Azért is vagyok akkora amekkora.
Főleg az idősebb korosztály nagyon kenyeres. Pl. mamám is sokat eszik kenyeret és nagypapám is. Még sülkrumplihoz is fogy a kenyér.
Az éttermekben általában csínján bánnak az ilyennel a la carte, de pl. menzákon már egy kisebb kosárban hozzák ki pl. főzelékekhez.
Otthon meg egyéne válogatja ki, hogy. De leginkább szószos ételekhez és főzelékekhez szolgálják.
Ha rendes étteremben voltál nyugodtan kérhettél volna többet is. Ez leginkább az éttermek sara, hogy szeretnek ezzel skótosodni. Én nagy sajttál és fondue mániás vagyok ahhoz dukál a kenyér pláne ha pirított, de sokszor előbb elfogy a kenyér mint a sajt... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!