Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Magyarok, ti mind kevės...

Magyarok, ti mind kevės kenyeret esztek?

Figyelt kérdés

Az ėtteremben multkor 1 kis szelet kenyeret adtak... több mint fėl kilo ėtelhez: O

Majd körül nėztem ės láttam, hogy ti nem is nagyon esztek kenyeret.

#Ėtrend
2014. júl. 27. 02:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Azzal tisztában vagyok,hogy a romák imádják a kenyeret... szoval azėrt irtam igy:)

De,ha ez bunkoság, akkor elnėzėst kėrek.

2014. júl. 27. 02:50
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
nem eszünk kenyeret,mert palosok vagyunk.
2014. júl. 27. 02:51
 13/26 anonim válasza:
100%
Napi fél kiló kenyeret biztos, hogy megeszek. :)
2014. júl. 27. 02:57
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
szerintem ez egyén függő te észkombájn
2014. júl. 27. 02:57
 15/26 anonim válasza:

Én nagyon szeretem a kenyeret :)

Azért is vagyok akkora amekkora.

2014. júl. 27. 03:00
 16/26 anonim ***** válasza:
Az egyik rézbőrű testvérem a krumplis tésztát is kenyérrel eszi.
2014. júl. 27. 04:22
 17/26 Kerida válasza:
100%

Főleg az idősebb korosztály nagyon kenyeres. Pl. mamám is sokat eszik kenyeret és nagypapám is. Még sülkrumplihoz is fogy a kenyér.

Az éttermekben általában csínján bánnak az ilyennel a la carte, de pl. menzákon már egy kisebb kosárban hozzák ki pl. főzelékekhez.

Otthon meg egyéne válogatja ki, hogy. De leginkább szószos ételekhez és főzelékekhez szolgálják.

Ha rendes étteremben voltál nyugodtan kérhettél volna többet is. Ez leginkább az éttermek sara, hogy szeretnek ezzel skótosodni. Én nagy sajttál és fondue mániás vagyok ahhoz dukál a kenyér pláne ha pirított, de sokszor előbb elfogy a kenyér mint a sajt... :/

2014. júl. 27. 05:57
 18/26 anonim válasza:
32%
Jezus mariam...
2014. júl. 27. 08:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Én csak a pörkölthöz eszek.
2014. júl. 27. 08:40
 20/26 anonim ***** válasza:
44%
Ajaj, dehogynem. Az utóbbi évtizedek magyar konyhájának egyik alappillére a kenyér, minden mellé lerakják az asztalra, hadd hízzon még jobban a magyar. Vannak, akik tészta, krumpli mellé is képesek benyomni még egy pár vastag szeletet a jófajta ipari kenyérből, ami csak lisztet és kovászt nem látott.
2014. júl. 27. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!