Hogy csinálják a fagyira azt a ropogós csokiréteget?
Figyelt kérdés
Nem sok helyen láttam eddig ilyen fagyit, a lényeg hogy a fagyit belenyomják valami folyékony csokiba és utána néhány pillanat alatt az olyan vékony ropogós csoki lesz rajta.
De honnan szerzik azt a csokit? Valaki tudja honnan való vagy hogy készül?
2014. júl. 22. 19:02
1/2 anonim válasza:
Sima olvasztott csoki,a lényeg,hogy a hideg fagyin azonnal megköt a vékony rétegben felvitt csoki.
2/2 anonim válasza:
Cukrászdában is vannak öntetek, bár az elsődleges a csokoládé. Kérésre ráönti neked az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!