Az milyen ha forró tejbe rakok finom jó ízű csokit? És az elolvad benne. Jó íze lesz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 09:48
1/9 anonim válasza:
Sajnos nem, mócsingos lesz, kiül majd a tetejére, és ott úszkál. :( Próbáld ki, baj nem lesz belőle, de nem olyan lesz, amilyenre számítasz.
2/9 anonim válasza:
Inkább olvaszd bele. Egyébként íze finom lesz, csak olyan lesz, ahogy az előző írta.
3/9 anonim válasza:
Olvaszd meg a csokit és úgy keverd a meleg tejhez.
4/9 anonim válasza:
Ha megolvasztod, akkor is csomós lesz miután beleraktad a tejbe. Forrald fel a tejet és már abba olvaszd a csokit.
5/9 anonim válasza:
Nos, én kaptam kis palcara olvasztott csokit. Fel kell forralni a tejet, kis bőrébe önteni, aztan a csokis pálcaval kevergetni, amig fel nem olvad. Finom csokis tej lesz belole.
6/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy belerakom a tejbe a csokit és úgy forralom a tejet :) Finom lesz.
7/9 anonim válasza:
Igen, fel kell forralni és akkor elolvad benne. Ha hiszel nekem, egy kiskanál csokipudingot is elkeversz egy kevéske tejjel és azt is hozzáadod.Az állaga krémes lesz, mint a forró csokinak . :))
9/9 anonim válasza:
Finom forró csoki lesz belőle! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!