Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell finom vegyes...

Hogyan kell finom vegyes vágott savanyúságot készíteni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amibe káposzta, uborka és egy kis hagyma kerül, és nem tartósított, hanem frissen fogyasztandó.
2014. júl. 19. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:

" Hogyan kell finom ..."


-hogy neked mi a "finom" ,azt mi nem tudhatjuk,

2014. júl. 19. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Házi Csalamádé (ha nem tartósitószerest szerertnél hagyd ki belőle) egész télen eláll.

2 kg uborka

2 kg káposzta

1 kg hagyma

1 kg paprika...

0,5 kg sárgarépa

7 dkg só

1 kg cukor

3 dl 20%-os ecet

1 kávéskanál nátrium-benzoát

1 kávéskanál borkén

VÍZET NE TEGYETEK HOZZÁ!

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.

24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe vagy üvegekbe töltjük! Nem romlik.

2014. júl. 19. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt megcsinálom, az biztos. Szeretnék még olyan receptet kérni, amit hétvégén adok a vendégeknek az ebédhez. 6-8 személy.
2014. júl. 19. 11:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!