Hogyan kell finom vegyes vágott savanyúságot készíteni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amibe káposzta, uborka és egy kis hagyma kerül, és nem tartósított, hanem frissen fogyasztandó.2014. júl. 19. 08:08
1/3 anonim válasza:
" Hogyan kell finom ..."
-hogy neked mi a "finom" ,azt mi nem tudhatjuk,
2/3 anonim válasza:
Házi Csalamádé (ha nem tartósitószerest szerertnél hagyd ki belőle) egész télen eláll.
2 kg uborka
2 kg káposzta
1 kg hagyma
1 kg paprika...
0,5 kg sárgarépa
7 dkg só
1 kg cukor
3 dl 20%-os ecet
1 kávéskanál nátrium-benzoát
1 kávéskanál borkén
VÍZET NE TEGYETEK HOZZÁ!
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe vagy üvegekbe töltjük! Nem romlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt megcsinálom, az biztos. Szeretnék még olyan receptet kérni, amit hétvégén adok a vendégeknek az ebédhez. 6-8 személy.
2014. júl. 19. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!