Felejtettetek már valamit hosszú-hosszú időre a
hűtőben? Mi volt az? Mennyi ideig állt ott? Mi lett vele?
:D
Figyelt kérdés
Mi egyszer egy karácsonyi húslevest tettünk ki az erkélyre (nem fért be a lábas a hűtőbe, jó nagy fagy volt), aztán ott maradt... csak később, amikor tavaszodni kezdett, akkor vettük észre, hogy valami nem stimmel.
Apu edényestül kidobta :D Kb. 3-4 hónapot állt odakint...
2010. jan. 7. 20:50
1/9 anonim válasza:
A kolléganőm hagyott egyszer a hűtőben pár hétre valami később nem felismerhető kaját. Hatalmas penészvirágok nyíltak ki rajta, rikító narancssárga színben. Épp csak belenéztünk, amikor takarítottuk a hűtőt, ott is repült edényestől a cucc. Amikor megemlítettük, hogy időnként ránézhetne a kajáira, csak legyintett. Őt nem zavarta a bűz.
2010. jan. 7. 20:58
2/9 anonim válasza:
Én karácsony után hagytam egy kis adag halászlevet a hűtőben. Hétvégén dobtam ki, az hittem hogy tiszta penész lesz, de nem volt még az, egy merő kocsonya volt az egész.
2010. jan. 8. 10:43
3/9 anonim válasza:
Egyszer bennmaradt a hűtőnkben egy csomag mozzarella sajt, ami ilyen lében ázott, és már hónapokkal ezelőtt lejárt. Ott elállt volna, szerintem nem penészedett volna be, de egy szép nap úgy döntöttem, hogy csinálok pizzát. Kiveszem a sajtot, nézem: hoppácska ez lejárt. Sebaj, megkóstolom jó-e, ezért kibontottam. Ahogy öntöttem le róla a levet, már éreztem, hogy valami nem stimmel. Kábé olyan szaga volt, mint a tömény hugynak, és egyből hányingerem lett tőle. Azóta nem vettem mozzarellát.
2010. márc. 21. 23:30
4/9 anonim válasza:
Ja és van még egy, de ez nem hűtős, de hasonló. Szóval a karácsonyi szünet előtt az egyik osztálytársam anyja bejött a suliba, és elkezdett narancsot osztogatni. Udvariasan megköszöntem, szépen beraktam a táskámba, a tankönyveim mellé, hazamegyek, lecsapom a táskám, elutaztunk, jövünk haza, pakolom ki a sulitáskám, erre a kezembe akad valami puha szőrös büdös zöld izé, ami után egy nagyon nagyot sikítottam. A narancs volt természetesen. És persze az összes tankönyvem penészes és penész szagú lett.
2010. márc. 21. 23:38
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentre: te jó isten xD egyszer nálunk is begurult egy citrom az ágy alá, de ez nagyon-nagyon durva xD
2010. márc. 22. 00:03
6/9 anonim válasza:
Egyszer nekem is belerohadt a mandarin a táskámba. Tavaly egy lábas rizibizit dobtam ki lábasostul, szép szőrös volt. Most van egy zöldpaszuly főzelék a hűtőben (kollégium), ami október óta ott van. Nem bírom magam rászánni, hogy foglalkozzam vele, ugyanis az edényt meg kéne mentenem, várják és keresik otthon. >_<
2010. márc. 22. 08:42
7/9 anonim válasza:
Egyszer két szem spanyol import paradicsom maradt a hűtő aljában kb.3 hétig, de azok ugyanolyan pirospozsgásak és feszes bőrűek voltak, mint amikor megvettük :=). Na, azóta nem veszünk import paradicsomot :=)
2010. márc. 22. 13:06
8/9 anonim válasza:
Nem hűtő ugyan. Anno kollégiumban haverok "tenyésztettek" különböző ételeket. Kiköltözéskor találtak egy zacskó kenyeret,ami éppen folydogált ki a zacsiból...
Nálunk szobatársam egy bögre kakaót hagyott kint egyszer.Hónapokig volt a csap alatt lefedve,mert senki nem volt hajlandó hozzányúlni. Végül nagy nehezen megszabadultunk tőle.Egy sárgás,zöldes,folyós,túrós barna izé volt már addigra....A szagát sose felejtem el
2010. márc. 22. 14:02
9/9 anonim válasza:
huhuuuu nálunk rendszeresen.. nem vagyok egy mintaháziasszony és párom se épp nagy takarítós. ha megfőzök valamit,max 2x eszünk belőle aztán hűtő... na az ott is marad egy ideig,egy két hónapig,aztán vajh ki nyúl hozzá... meg amikor ynóséktól hozunk kajcit,a levest általában nem esszük meg na annak jó szaga szokott lenni...
na most másképp van mert nincs hűtőnk,sőt még a konyhán sincs ajtó XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!