1/5 anonim válasza:
Mindig is volt. Valami másik cég gyártotta ezeket a kis kétdecis üdítőket régen, és már akkor is volt. Most nem jut eszembe hogy hívták, és nagyon bosszant.
2/5 anonim válasza:
Hát a net szerint Tymbark volt de bevallom nekem ez nem nagyon rémlik, pedig én még ezzel a másik névvel vásárolgattam ezeket az italokat (úgy 10-12 éve), mióta átnevezték leszoktam róla.
3/5 anonim válasza:
Úgy 10 éves korom óta... Nem most volt.
4/5 anonim válasza:
Én már 10 éve Topjoy nlven ismerem ezt az italt és ugyanúgy Tymbark-os üvegben volt, mint most. Üzenet is mindig volt benne, tiniként gyűjtöttem is. Mondjuk akkoriban 90-100 Ft volt 1 üveg.
5/5 anonim válasza:
Amióta gyártják azóta van benne üzenet! :) Szóval mindig is volt benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!