Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt\lesz ma nálatok a kaja?

Mi volt\lesz ma nálatok a kaja?

Figyelt kérdés
mit ettél ma és még mit fogsz?
2014. júl. 8. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

rakott kel volt ma ebédre, ezenkívül jó sok dinnyét ettem

holnap zöldbablevest és brassóit fogok készíteni :)

2014. júl. 8. 19:54
 12/17 zolidobos ***** válasza:
100%

Szalonnás lecsó leledzett vacsorára, persze ez lesz a holnapi ebéd is. Mivel szerda "sütős" nap, holnap vacsira friss tepertő, pörc, és társai(bocsáss meg ó belgyógyászom!)

aztán pénteken újra gondolkodunk..))

2014. júl. 8. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
:))))
2014. júl. 8. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Reggeli érdeklődés hiányában elmaradt.

Ebédre zöldséges-paradicsomos bulgurral töltött cukkinit sütöttem. Jól sikerült a töltelék, legközelebb nem is vesződök a cukkinivel (: Ettem még barackot meg csokit, vacsorát nem, de a cukkini egész délután folyamatosan kopódott O:)

2014. júl. 8. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Reggel egy mangos-sargadinnyes smoothiet vettem utkozben, de annyira izlett, hogy holnap megint utba ejtem reggel:)

Ebedre egy nagy szelet csirkemellet sutottem ki, rukkolaval es koktelparadicsommal.

Delutan pilates elott egy banant es egy olyan kiszacskos benzinkutaknal kaphato natur mandulat.

Vacsira egy nagy tal gorogsalatat, tele fetaval es olivabogyoval.

Es en sem tudok ehesen lefekudni. Semmit nem tudok ehesen csinalni.:)

170cm/42kg (es modellkedem)

2014. júl. 8. 23:25
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

utolsó nem csoda, hogy sovány vagy te nem is eszel igazán hízlaló dolgokat. Én ehetek rengeteg gyorskaját, zsírosat stb és még is vékony vagyok.

180cm 57kg

2014. júl. 9. 01:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Enni ehetek, de nem kivanok ilyen eteleket. Nem izlenek.

Azokat szeretem amit energiat adnak, de nem nehezitenek el, es nem kell ulnom fel orat, hogy ujra mozdulni tudjak.:) plusz sokkal szebb a borom es hajam az ilyen etelektol, azt vettem eszre.:)

Igaz a mondas: amit eszel, az leszel. Nem akarok zsiros diszno lenni:)

2014. júl. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!