Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Erzsébet utalványban van...

Erzsébet utalványban van valaki "otthon"?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom, vissza nem adnak belőle. Ugye kikötés, hogy meleg és hideg kaját vehetek csak belőle.

De ha mondjuk bemegyek egy hipermarketbe, és veszek 100 féle dolgot (kenyér, tészta, sajt, hús, stb.) és ezek mellett veszek egy füzetet, vagy egy cserepes virágot, vagy egy üveg sört, vagy kutyatápot, vagy bármi mást, akkor a pénztárnál azt visszarakatják velem, vagy mondják, hogy azt külön fizessem ki?

Vagy ilyenkor alapból külön teszitek az ilyen cuccokat, és külön fizetitek?

2014. jún. 30. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mondják, hogy arra nem jó az utalvány, és adjál rendes pénzt.

Én alapból külön szoktam rakni a szalagra a cuccot, de (nem vásárolok vele gyakran) mint ha úgy lenne a nagyobb helyeken, hogy a vonalkód miatt az eladó tudja a számla végén, hogy mennyit fizethetsz ki utalványban.

Akkor is, ha össze vissza húzta le a kódot.

És azt mondja is, hogy ennyiért adhatsz utalványt, a többi meg vagy kp, vagy bankkártya.

2014. jún. 30. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha kisebb boltba mész be akkor beveszik mindenre (kivéve alkohol) a hiperekbe sem kell különválogatni a szalagon mert a számítógép vonalkód olvasáskor megcsinálja és csak annyit enged fizetni utalvánnyal és a maradékot bankkártyával vagy készpénzzel. Ja és a tesco nem fogadja el nyers húsra, viszont kóla energiaital chips mehet...érdekes.
2014. jún. 30. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és nem adnak vissza az utalványból. Tehát ha 400 forintért vásárolsz akkor az ötszázas utalványból nem adhatnak vissza pénzt.
2014. jún. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!