1/5 anonim válasza:
Elvileg igen!
Bár hozzáértők azt mondják, hogy van külön szőlőfajta erre a célra, ami kifejezetten u.n. "mazsola-szőlő"
2/5 anonim válasza:
Az csak szárított szőlő lesz, de nem mazsola! Az kimondottan a mazsolaszőlőből készül.
3/5 anonim válasza:
Lehet, de nem tudom, tudsz-e szerezni mag nélküli szőlőt. Mert szerintem a mazsolában nagyon zavaróak a magok. Szerintem nem muszáj kifejezetten mazsolaszőlőnek lennie, csak mag ne legyen benne :)
És simán úgy kell készíteni, mint bármilyen más aszalt gyümölcsöt...
4/5 anonim válasza:
Én próbálkoztam vele,speciális mag nélküli szőlőből,de elég macerás dolog.De végül is majdnem olyan lett mint az eredeti,csak nem volt olyan édes a szőlő,és a szemek végéről nem tudtam eltávolítani azt a kis szármaradványt.
5/5 anonim válasza:
Állítólag van már magyar mazsolaszőlő-fajta, a Carolas.
Az a mag nélküli szőlő, amit a boltokban lehet kapni, csak a mediterráneumban terem meg, nálunk elfagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!