Miért nem lakok jól a tésztákkal?
Figyelt kérdés
Hirtelen jól lakok, de 1 óra múlva éhesebb vagyok mint voltam.2014. jún. 26. 15:48
1/5 anonim válasza:
Én is így vagyok a tésztákkal. Talán mert gyorsan eltelít, de gyorsabban fel is szívódik, mint pl. egy rántott hús, vagy egy zsíros sült császár. És hogy miért érezzük magunkat utána éhesebbnek? Azt feltételezem, hogy az agyunk csap be minket, azt várnánk ,hogy ha ettünk, egy darabig nem kellene megéheznünk, de a gyomrunk gyorsan végzett a tészta emésztésével és így még kellemetlenebbnek érezzük, hogy ismét ennünk kellene.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, pedig imádom jó kis olaszos tésztákat. Ma estére is pestót terveztem.
3/5 anonim válasza:
Mert viszonylag gyorsan felszívódó a szénhidrát.
Húst is eszel mellé? Milyen tésztát használsz?
4/5 anonim válasza:
A tésztákkal szinte mindenki így van, főleg ha édes. Egy jó húsos bolognaival én azétr általában jóllakok.
5/5 anonim válasza:
Én is igy vagxok ezzel ,szerintem sokan :) igen ,azért a bolognai elég laktsto vagy egy kis paprikáscsirke :) azért van szerntem mert csak szénhidrát , tehát hamar feloldodik és semmit nem tesz csak hizlal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!