Életemben először csinálok meggypálinkát. Elolvastam hozzá sok cikket, tanulmányt, de még mindig nem tudom, ki kell magozni, vagy sem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 21:42
1/3 anonim válasza:
A 90 %-át ki kell magozni, a többi benne maradhat (esetleg össze lehet törni), az adja majd az aromát.
2/3 anonim válasza:
A cefrézéshez törd meg a gyümölcsöt és pépesítsd pl. egy keverőszárral, a fajélesztő mellett adjál hozzá pektin bontó szert is.
Mire kierjed a cefre, a magok leülnek az aljára, általában egyszerűen le lehet merni róla a cefrét, ill. gyümölcsös rekeszen át tudod szűrni az egészet főzés előtt.
3/3 tozser válasza:
Mivel van aki kimagozza, van aki nem, ÉN mindkét modszerrel készitenék. DE ha "magozó-gépet" keresek..
megnézem a Youtube.hu-ban, ime.
https://www.youtube.com/watch?v=F5MCNcrNudg
Meggybor?
https://www.youtube.com/watch?v=TIE3XSmqwr8
Szilva magozása. https://www.youtube.com/watch?v=ZlpyEY2BQpc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!