Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tudni, hogy le-e...

Hogyan lehet tudni, hogy le-e van járva?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat,hogy "átírják" a lejárati szavatosságot és azt szeretném kérdezni,hogy hogyan és hogy honnan lehet észre venni ,mert szoktam vásárolni ilyen piacokon és ott találhatok ilyet.

2014. jún. 22. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Az állítmány után kell tenni az -e-t. Ez esetben ez a van.

(Tudom, hogy nem kérdés, de gondoltam, szólok, hogy tudd, nehogy kínos szituba keveredj)

2014. jún. 22. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem nagyon lehet felismerni, csak ha nagyon megvizsgálnád... De nem ajánlom az ilyen piacos termékeket. Nem csak a lejárati idő miatt, hanem mert folyton tűzi a nap őket, meg mindig ki-be dobálják a kocsiba, piacról-piacra járnak, mindenki összefogdossa, megnyomorgatja... Szóval a te érdekedben én inkább nem sajnálnám azt a plusz pénzt, és inkább vedd meg szupermarketben.
2014. jún. 23. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezentúl azt fogom tenni köszi :*
2014. jún. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!