Honnan lehet tudni, hogy romlott a gépsonka?
Igen, az állagán biztos látszik.
Boldog babavárást és kellemes karácsonyi ünnepeket :)
Túlspilázod, még ha romlott is lett volna, írtad, hogy 1 szeletet ettél meg belőle.
Ez olyan mintha egy romlott almába harapnál bele. Egybe beleharapsz, nem lesz tőle semmi bajod, ha az egészet megeszed, na akkor.
Nem gépsonka, de én nemrég a frankfurti virslivel voltam így. Olyan fura szaga és egy kicsi leve is volt, azt hittem romlott, de megcsináltam, megettem, nem lett tőle bajom, pedig ettem vagy 10 darabot.
Szerintem az lehet, hogy régen rengeteget ettem, mostanában kevésbé, és megszoktam az akkori terméket, mármint akkoriban még nyomatták ízfokozókkal meg különféle tartósítókkal. Ha akart volna se tudott volna levet meg szagot ereszteni.
Mostanában meg persze egyikben sincsen, másként tartósítják, attól még az ugyan olyan jó, lesz egy kis szaga, meg leve.
Ha nyálkás és savanykás a szaga, ne egyél belőle többet.
Attól az egy szelettől nem lehet bajod. De többet ne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!