Miért vagyok rosszul a kávétól?
Lehet hogy volt már ilyen kérdés de nem pont ugyanilyen és kéne segitség.
Na szóval az van hogy eddig kb 2 éve úgy heti 2x (szal ritkán) csak amikor fáradt voltam ittam kávét a suli előtt hogy ne aludjak be, és semmi bajom nem volt tőle hanem felébresztett azt kész.
Na de most egy kis ideje amikor kávét iszom hányingerem van tőle de nagyon, mondták hogy egyek mellé valamit, hát az sem segitett, csak akkor volt amikor reggel ittam de most már amikor délután ebédután iszom akkor is tök kivagyok tőle... és nem értem hogy hirtelen miért nem birja a gyomrom
Valószínű a gyomorsavaddal van baj, vagyis a kávé csersavtartalma még rátesz. Ez okozhat hányingert is sajnos.
Én sem bírom emiatt, nekem is le kellett szoknom róla.
Szóval nem koffeinérzékenység az biztos.
Nekem is ugyanez van.
Nagyon furcsa, én minden reggel kávéval kezdem a napot, felébreszt nagyon jó!Délután már a gondolatától hánynom kell, néha ittam egyet délután is,hogy ne aludjak be, és felfordult a gyomrom, brutál hányinger.
Nem tudom mitől.
Nekem savproblémáim voltak, de már elmúlt.Epe gondjaim még vannak néha, ha olyat eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!