Beteges ragaszkodom az édességekhez, chipsekhez, ez az egyetlen öröm a napjaimban, mit tegyek?
Gondold végig, hogy mi a baj, miért ez az örömforrás a számodra. Mi hiányzik az életedből? A problémát kell megoldani, és akkor a beteges nassolás abbahagyása is egyszerűbb lesz.
Keress valami hasznosabb elfoglaltságot, hogy kitöltse az életed és örömet okozzon. Pl. valami hobbi, vagy sport.
Én a sportról tudok nyilatkozni, konkrét örömet, boldogságot okoz. És ugyanúgy rá lehet szokni, mint az evésre :D
Elképzelhető, hogy vitaminhiányod van.
Kezdetnek lecserélhetnéd a nasit aszalt gyümölcsre, magra, magasabb kakaótartalmú csokira.
Szokj le.
Keress már örömforrást, mozogj.
Lassan redukáld az adagot, eleinte kétnaponta, azátn 3, stb...
mert az egy gondolom nem menne, és semmi nem is mtiválna
4-es remélem a rossz baktériumokat nem gondoltad komolyan!
Kérdező, ez egy pótcselekvés, valami miatt nem vagy boldog, ez lehet munka, vagy akármi.
Én az előző munkahelyemen már egész jól kerestem, de minden hétvégét végig alkoholizáltam.Éreztem,hogy változtatnom kell,mert kicsinálnak.Felmondtam, azóta sokkal jobb minden, nem akarok már mindig alkoholt inni, elkezdtem sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!