Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha édesség nincs itthon mégis nagyon kívánom???2014. jún. 19. 15:40
1/10 anonim válasza:
Cukor kakaóporral kikeverve, vagy tojássárgája cukorral keverve, mindegyik elcsapja az édességvágyat és finomak is.
2/10 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam :)
Csak nem tudtam vajon beválik-e :)
Várok még válaszokat
2014. jún. 19. 16:03
3/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mid van otthon, cukorból lehet csinálni karamelles cukrot, tej és tojásból madártejet, ha liszt is van, akkor palacsintát, ha esetleg van keksz, akkor vajas kakós kekszet.
4/10 anonim válasza:
Cukros bundás kenyeret, (french toast ).
5/10 A kérdező kommentje:
Máris összefutott a nyál a számban :D
2014. jún. 19. 16:09
6/10 anonim válasza:
Ha liszted is van, akkor piskóta gyorsan elkészül, kb 15 perc alatt megsül, ha gyümölcs is van otthon, az is mehet bele.
7/10 anonim válasza:
Amikor sima háztartási keksz volt csak itthon, akkor megkentem vajjal, megszórtam kristálycukorral és kakaóporral, kettőt összetapasztottam és hamm, hamm. :-)
8/10 anonim válasza:
Sült almát/banánt fahéjas cukorral.
9/10 anonim válasza:
Vajas kenyeret cukros kakaóval.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! ;)
2014. jún. 19. 17:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!