Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek rá lehet szokni...

Szerintetek rá lehet szokni az édességre?

Figyelt kérdés
Így ünnepek alkalmával sok sütit ettem és észrevettem magamon hogy evés után elkezdtem kívánni az édességet. Van itthon sok csoki és mostanában azokkal tömöm magam. Ha nem lenne, hiányom lenne és szereznem kéne valahonnan. Olyan vagyok lassan mint egy drogos csak én az édességet kívánom!:) Tudom viccesnek hangzik de így van! Más is van így ezzel?
2010. jan. 3. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen sajnos rá lehet szokni.Én a csokira szoktam rá,és ha nem ettem elvonási tüneteim voltak.Csak nagy sokára sikerült leszokni.
2010. jan. 3. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én is csokifüggő vagyok.Mivel a csokoládé a boldogság hormont szabadítja fel,így tényleg akár a drogosoknál a drogot,kívánja a szervezet.Bár a csoki lenne a legveszélyesebb kábítószer,nem kéne annyira félteni a mai fiatalokat....max az elhízástól.
2010. jan. 3. 18:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul az a legrosszabb hogy kaptunk a párommal csokikat és olyan finomak. Itt vannak előttem és alig bírom abbahagyni az evését:):) Tudom hogy el kéne rakni, ne legyen szem előtt, de tudom hogy úgyis előszedném:)
2010. jan. 3. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát bizony igen. De mintha azt olvastam volna, hogy a magnézuim hiány okozza azt is , hogy kívánjuk a csokit. Igyál mg tartalmú pezsgőtabit.

Én egyszer csináltam, lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, de tényleg nem ettem annyi csokit.

2010. jan. 3. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de én lassa 43 éves vagyok és soha nem szerettem az édességet.Többre becsültem egy szelet rántott husit,v egy kis sült krumplit,mint a legfinomabb csokit.Sajna ez változott.Néhány hónapja mjd meghalok egy kis édességért,néha képes vagyok arra is h éjszaka megdézsmálom a fiam készleteit,pedig,igencsak szégyenlem magam érte,de nem tudok ellenállni a csokinak.Ésszel tudom,h ez nem helyes,de visszatérve az egyik válaszadó igenis találó kifejezésére a boldogsághormon ami hiányzik!!!!!!!Azt hiszem férjet kell váltani??????
2010. jan. 3. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Én imádom az édességet, és gyakran eszem is, de nem szoktam rá, vagyis ha nincs itthon, akkor nem az van, hogy rögtön muszáj elmennem a boltba venni, hanem kibírom nélküle.
2010. jan. 3. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:
én is így voltam eddig hogy ha nem volt megvoltam nélküle, de most hogy van nem tudnék meglenni:):)
2010. jan. 3. 19:31
 8/9 anonim válasza:
én imádom az édességet, minden nap eszek vmi csokit, kekszet, fagyit...stb és tudom h tejesen rá vagyok szokva. szerencsére én semmitől sem hízom, így akármennyit ehetek.
2010. jan. 3. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
én a gumicukorra vagyok teljeesn rászokva...naponta eszek 1-2 zacskóval... :D
2010. jan. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!