Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyorsétteremi kajára rá lehet...

Gyorsétteremi kajára rá lehet szokni?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy érzem magam, mint egy hülye drogos, vagy aki nem kap cigit. Egész nap a Burger King-es szórlapot nézem, és minden nap elmegyek kajálni, mert azt kívánom, mást nem nagyon. Jó eszek mást is, de állandóan arra gondolok. És ha ottvok, akkor jól érzem magam, főleg, ha tömöm magamba a Whoppert. Ez most mi? Raknak a kajába heroint mi?!
2011. júl. 19. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
persze mert a mekdós kaja ugyanúgy szintetikus anyagokból tevődik össze mint pl a kokain vagy a speed.
2011. júl. 19. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, rá lehet szokni. Próbáld meg elterelni a figyelmed, mert nagyon egészségtelen ott enni.
2011. júl. 20. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Olvastam egy érdekes cikket a gyorséttermi kajákról. Engem teljesen letaglózott!

[link]

2011. júl. 20. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, rá lehet. Ugyanúgy, ahogy pl. a chipsekben, stb. is vannak ízfokozók, és így kívánod őket.

Szerintem menj el valahova enni főtt ételt, olyat, amit nagyon szeretsz, hátha az segít abban, hogy ne minden nap a Burgerben egyél.

2011. júl. 20. 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaaja eszek finom otthoni főtt ételt, mer azér télleg durva! Köszi mindenkinek!
2011. júl. 20. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez a cikk ez kegyetlen, teljesen ezt érzem...
2011. júl. 20. 14:39
 7/8 anonim válasza:
fizikai értelemben nem. de megszokod és más kaját nem fogsz kívánni
2011. dec. 13. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló az nagyon "intelligens".
2013. febr. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!