Megennéd a békacombot? Nem akkor, hogyha éhezel és nem ettél már napok óta, hanem úgy egyébként, mondjuk egy átlagos vacsorára elfogyasztanád?
Figyelt kérdés
Én nem, az tuti fix, de kíváncsi vagyok más véleményére is.2010. jan. 2. 18:03
11/17 anonim válasza:
Igen!
volt tanárom mesélte hogy vele etettek rántott békacombot. nem vette észre és elkezdte enni,és aztán szóltak,és ránézett a kajára és eszébe jutott hogy tényleg olyan mint egy békacomb:D de azt mondta tök finom
12/17 anonim válasza:
én egyszer véletlenül ettem
azt hittem, icipici csirkecomb
ráadásul külföldön voltam, nem világosítottak fel :)
de finom volt
és fel sem tűnt, h esetleg valami ilyen "kedves állatból" lenne
13/17 anonim válasza:
Én már kóstoltam, azt rendeltem a torkos csütörtök alkalmával és mondhatom, hogy éhes maradtam, mert semmi laktató nincs benne, ízetlen az egész comb. Kicsit hasonlít a hal húshoz,de mégsem. Még egyszer nem enném meg...
14/17 anonim válasza:
Nem, mert karmosbékákat tartok otthon háziállatként... nem lenne szívem :( Különben sem eszem húst xD
L, 19
16/17 anonim válasza:
Igen, ettem is már. Egyszer kis koromban, egyszer étteremben. De újra megtenném.
17/17 anonim válasza:
Többször is ettem már. Egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!