Mit ettetek ma?
Reggeli: sonkás-zalás szendvics, kockasajttal és paradicsommal.
Ebéd: Zöldborsóleves; rántott cukkini sültkrumplival
Háromkor még ettem egy kis cukkinit sültkrumplival.
Kész.
Tejszínes-gombás tagliatellét, parmezánnal, petrezselyemmel, zöldsalátával (valamelyik kérdéshez már írtam csak a testvérem loginjáról:).
Én próbálok odafigyelni az egészséges táplálkozásra, tehát igyekszem sok zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani pl.
Reggeli: egy pohár citromos víz, kávé tejjel, joghurt müzlivel. Tízórai: egy banán Ebéd: egy sárgadinnye, túró
uzsonna: egy banán vacsora: szintén egy banán
Tölem ne gyüjts ötletet, azért ezt ettem mert ez volt otthon és lusta voltam elmenni kajáért.
:D
Reggeli: vajas kenyér, kefír
vacsora: vajas kenyér
Nem voltam ma túl változatos :D
Reggeli: sonkás-sajtos melegszendvics
ebéd: dubarry csirkemell krumpipürével
uzsonna:túrós palacsinta
vacsora:kenyér szalámival.
Egészségesen próbálok főzni, mert van egy kislányom, de én sajnos nem eszek túl sok zöldséget, gyümölcsöt, pedig azt kéne :-(.
Te mit ettél ma?
Reggeli: a fagyóból vettem ki minikuglófot,és azt ettem tejjel.
Délben?: zöldborsó leves,gombás-marhatokány tejföllel behabarva, hozzá spagetti.
A különféle divatos egészséges-nem egészséges tanácsokkal nem szoktunk törődni.Változatosa eszünk mindent.
Reggeli: a fagyóból vettem ki minikuglófot,és azt ettem tejjel.
Délben?: zöldborsó leves,gombás-marhatokány tejföllel behabarva, hozzá spagetti.
A különféle divatos egészséges-nem egészséges tanácsokkal nem szoktunk törődni.Változatosan eszünk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!