Sok meggyem termett. A meggyet lehet-e (érdemes-e) aszalni? Ha lehet, akkor előtte kimagozzam óvatosan?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 13:40
2/4 anonim válasza:
Szükségtelen kimagozni.Mi úgy csináltuk, hogy 5 literes üvegekbe, jó sok cukrot rászórva kitettük a napra.A gyorsabbik módja, hogy szárító kosárba rakod ki.Érdemes bizony, nagyon finom és soká eláll.
3/4 anonim válasza:
Az aszalt meggy nagyértékű élelmiszer, süteményekbe, sültek mellé köret alapanyagnak, ágyas pálinkába - sok felhasználási lehetősége van. Mindenképpen ki kell magozni.
(egyébként pont meggyet magozok:))
4/4 anonim válasza:
Természetesen érdemes.Mindenképpen ki kell magozni, mert utólag nem lehet, szopogatni meg nem kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!