Mit ebédelsz ma? Kivel fogyasztod el?
Figyelt kérdés
Én húslevest majd rántott sertés tarját petrezselymes burgonyával és salátával. Desszertek tiramisu tál és jéghideg cola mellé. :-D Ja és családdal, sajnos nem barátnővel. :-D2014. jún. 8. 12:21
11/21 anonim válasza:
Azt takarja hogy utálnak, és én nem igen tartom őket családomnak meg ők se engem.
Igen egyedül élek.
21 és még nem dolgozom, majd most fogok alig 1 hete végeztem a sulimmal.
abból amit örökségből kaptam.
12/21 anonim válasza:
Hortobágyi palacsintát a párommal. Ha hazaér addigra. Ha nem, akkor egyedül, és majd vacsorát eszünk együtt.
13/21 anonim válasza:
Hideg gombás töltöttcsirke volt, ecetes krumplisaláta és majonézeskrumpli egy kis friss kaporral és piros kaliforniai paprikával dúsítva.
Nem kívántunk semmi meleg ételt, így a hideg mellett döntöttünk.
Sütni sem sütöttem ebben a melegben, fagyikehely fahéjjal és cukros dióval megszórva a desszert.
14/21 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy családi ebéd volt :)
15/21 anonim válasza:
Csirkelevest és rakott húst (krumpli, csirkemell, hagyma, paprika, paradicsom, tejszín, reszelt rajt tepiben megsütve).
Szüleimmel és nagymamámmal ebédelek.
16/21 anonim válasza:
Délelőtt már ettem, 4 tojást, rizst meg lecsót, úgyhogy most nem vagyok éhes. Egyedül ettem amúgy. És ez miért fontos? :D
17/21 anonim válasza:
Borsóleves,nokedli csirkepörkölttel desszertnek pedig vaníliás epres piskóta :)
18/21 anonim válasza:
Húsleves,hal,zöldséges rizzsel,tiramisu torta.
Párommal és a kisfiúnkkal .
19/21 anonim válasza:
Zöldborsó leves, mátrai borzas csirke és lekváros palacsinta volt az ebéd. Lányommal kettesben ettünk.
20/21 anonim válasza:
Lecsós szeletet rizzsel, kislányommal, apuka dolgozott :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!