Mi lett velem? Kezdem észrevenni magamon hogy másobb vagyok. Minden héten kb 3 zacsi chipset min. Eszek meg. De ha csak egyet eszek, vagy egyáltalán nemeszek, akkor máshogy nézek ki, és fizikailag is más vagyok rossz értelemben. Mi lett velem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:01
2/5 anonim válasza:
Nem kellene ilyen szarokat összeenni. A bőröd jó pattanásos és zsíros lehet 3 zacskó chips után. El fogsz hízni ha így folytatod.
3/5 A kérdező kommentje:
háát nemtudom, mert már 7 éves koromtól ezzel küzdök, és nemhizem hogy sok pattanásom lenne...
2014. jún. 3. 14:50
4/5 A kérdező kommentje:
éshát elhízni sem tudok, mert apumra ütöttem....
2014. jún. 3. 14:51
5/5 anonim válasza:
Sajnos, a chips éscaz ilyen műkaják tele vannak adalékanyaggal és olyan ízfokozókkal, melyek manipulálják az agyad, hogy kívánd meg ismét. Ez nem hülyeség, csak egyszerűen fogalmazok, de ez a lényeg. Kémikusok sokaságát foglalkoztatja az élelmiszeripar, hogy fogyjanak a termékeik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!