SodaStream AquaSparkler?
Sziasztok,
Néztem ilyet a Media Markt-ben, de engem csak a flakon/üveg érdekelne. :D A sima műanyag üveget össze vissza nyomom a kezemben.. nem szeretem. Az érdekelne hogy a flakonon belül van a szénsavasító vagy a gépezetben? Szóval ha pl megvenném és öntenék bele teszem azt almalét, 1 óra múlva ha már inni szeretnék belőle pezsegni fog a szénsavtól? Vagy hogy van ez?:D (Elhiszem hogy hülye kérdés, de még hülyébben nézne egy boltos eladó ha neki tenném fel :D)
Igen ,kicsit érdekes a kérdésed .. :D
Ez csak a palack : [link] ,amit a Sodastream készülékbe ,amit vízzel megtöltve a sodastream készülékbe csavarsz [link] . Magyarul készítesz egy szódát amit utólag a hozzá való [link] szörpökkel ízesítesz . Maga a palack önmagában készülék nélkül ,csak egy palack ..nem fog szénsavasat varázsolni semmilyen vízből . Nekünk van Sodastream gépünk ,érdemes rá beruházni nagyon jó ,+ a sodastream szörpök is tökéletesek ,a borsos áruk ellenére gazdaságosabbak ,mint bármelyik sima szörp .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!