Mi van a palacsintában hogy annyiak kedvence, de főleg a gyereké?
Nem tudom,de én is nagyon szeretem.
Millió variácoban készithető ,talán ez titka,és egyszerü elkészíteni.
ma pont palacsita lesz vacsira ,túrós ,és kókusz krémes.
Hogy mi van benne?
Szerintem a titok a gyerekkorból fakad, amikor az ember leginkább csak a töltelékét ette volna a különböző finomságoknak, a tésztát meg szíve szerint kukázta volna.
Talán a palacsinta és a rétes az egyetlen, ahol szinte csak a tölteléket eszed. :) Imádom!
Mindkettő elég népszerű.
Úgyhogy a mi van a palacsintában kérdésre a válaszom
- rengeteg édes túró
- rengeteg mák
- rengeteg puding
- rengeteg joghurt + gyümi
azt hiszem este sütök is ha hazaértem
Azt kell észrevenni, hogy a palacsinta csak a médium. Ami vonzóvá teszi, az a tölteléke. Tehát nem a palacsinta népszerű, hanem mindaz, amit általa megehetsz, de önmagában nem lenne szerencsés fogyasztani.
Furcsamód a sósan elkészített palacsinták nem olyan népszerűek.
Igen szoktam túrós-kakaóst csinálni, az a túrórudis
No meg kakaós-lekvárost
pudingos-gyümölcsöst
Márpedig nekem a palacsinta maga a fő... Rengetegszer ettem töltelék nélkül... Valamint sósan is.
Azt hiszem, a feltekerhetősége nagyon fontos, az íze s a variálhatósága mellett.
Tejet és lisztet nem eszem, de a palacsintát ma is szeretem, csak nehéz így... Szeretnek szétesni. Az erősen gesztenyelisztes verzió nem, kár, hogy a gesztenye azon kevés ehető növény egyike, amit nem szeretek... Plusz drága is. Még így is megoldom, de a szénhidrátszegénység elbukik, pedig nekem mostanság az is szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!