Kóstoltál már macskakaját?
Figyelt kérdés
milyen íze volt? miből van?2009. dec. 28. 22:29
11/20 anonim válasza:
Mikor 4-5 éves voltam nővérem bemagyarázta hogy milyen egészséges a macskaeledel,így ettem kitekat száraz tápot,finom volt de utána ki is hánytam.
12/20 anonim válasza:
Aha, lehettem vagy 7 éves, de elég szar volt:D
13/20 anonim válasza:
Whiskas Konzerv, Az Ize Ilyen zsíros,kocsonyás Húsos vmi XD
14/20 anonim válasza:
Én nemtom milyen konzervet, de csirkehúsos volt zöldborsóval,olyan jól nézett ki XD nem volt rossz,bár sok íze nem volt:D amennyire emlékszem
15/20 anonim válasza:
Persze!Száraztápot és konzerveset is plusz még cicatejet is!Szárazat ponz ma ettem reggel:D de az görénytáp volt,ugyanis van egy gyönyörő vadászgörényem is!Az íze roh@adtrossz volt,a konzervesnek alig éreztem az ízét,a tej meg nagyon finom volt,de amikor már majdnem megittam az egészet kicsit fájt a hasam:)
16/20 anonim válasza:
hát hogy miből van...nem szép dolgokból, az biztos. de sem nem romlott, sem nem fertőző.
17/20 anonim válasza:
Énis ettem már és kb semmi íze :DD
18/20 anonim válasza:
mindenféle vagdalékból van, belsőségekből, porcokból, meg minden amit szépen le lehet darálni így pépesíteni. egyébként én is kóstoltam már, elvégre a szeretett cicunak csak nem lehet rosszat odaadni :)
19/20 anonim válasza:
Azért szerintem az igényesség más foka egy macska kaja gyár, mint egy élelmiszer gyártó cég.
Gondolom nem követelnek akkor higéniát, és olyan orvosi vizsgálatokat a dolgozóktól, nem figyelnek annyira a csomagoló anyagra, és maguk a dolgozók is úgy vannak: Végülis csak macska kaja.
Dehát egyétek csak nyugodtan! Jó étvágyat! ;)
20/20 anonim válasza:
Én tegnap vettem kukoricás-húsos darlingot, jó illata volt, de inkább nem kóstoltam meg, egyszer a kutyakekszet nyaltam meg, nem sok íze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!