Kóstoltál már macskakaját?
Figyelt kérdés
milyen íze volt? miből van?2009. dec. 28. 22:29
1/20 anonim válasza:
Hát abból, ami rá van írva a zacskóra. :D
Am csak szárazat, ízetlen volt, konzerveset még nem volt bátorságom. De jó illata van :O
2/20 anonim válasza:
macskatápot kóstoltam már, semmi íze nem volt. :S
3/20 anonim válasza:
Először felháborodtam a kérdéseden, mert azt olvastam, hogy kóstoltál-e már MACSKAMÁJAT? :) De megnyugodtam, hogy csak macsakaját. Én egyszer egy falat száraztápot... hááát.. olyasmi mint egy száraz korpás keksz... semmi különös. Gyerekként, heccből kóstoltam meg :)
4/20 anonim válasza:
Whiskasból kósoltam már szárazat és konzervet is ! A konzervesenk alig van vmi ize...
A szárazból meg a borsós tök fincsi! furán hangzik de így van
5/20 A kérdező kommentje:
a konzervesnek száraz májgaluska (pont mint ovodában a menzán mmmm de utáltam) és kocsonya íze volt
2009. dec. 28. 22:38
7/20 anonim válasza:
csak viszkász száraztápot:D néhány menzás kajához képest finom:D
8/20 anonim válasza:
én is csak szárazat kóstoltam. macska és kutyakaját is. nem valami finom:D
9/20 anonim válasza:
Gyerekkoromban én is kóstoltam száraz macskatápot, nemtudom milyen márka volt. Ízetlen volt. Konzervhez nincs gusztusom :D
10/20 anonim válasza:
whiskas konzerv a kiscicáknak való a legfinomabb!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!