Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket főzzünk a húgommal?

Miket főzzünk a húgommal?

Figyelt kérdés
Fogyni Szeretnenk mindketten de nem akarunk nagy dolgot csinalni barmi fott kajat megennenk,ami nem pizza meg stb,mit csinaljak reggel-.ebed-vacsora? 1000-2000ftbol ,mikronk van es fozolapunk
2014. máj. 15. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagyok?

Miért nem főz rátok anyu-apu-nagymama?

2014. máj. 15. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok, reggelire és vacsorára szerintem nem kell melegétel, az ebédet meg meg lehet oldani tömegétkezdéből is, hacsak néhány napról van szó(valahogy az az érzésem, hogy gyerekek lehettek, kedves kérdező, anyu és apu meg néhány napra elment otthonról. ) Igazam van? Kicsit ki kellene fejteni a kérdést...

Azért egy 9 évesnek nem olyan kaját ajánl az ember, mint egy 16 évesnek, vagy épp egy 21 évesnek.

2014. máj. 15. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Anyu apu nem nagyon foglalkozik velunk,mirelit pizza meg ilyen pufi a kaja mindennap. Unjuk 18 éves vagyok a hugom 15:)
2014. máj. 15. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
rántotta virslivel
2014. jún. 7. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fogyni szeretnétek egyetek friss salátát paradicsommal, paprikával, sajttal, sonkával és rá 1 öntetet. Nyers zöldség ajánlatos nyáron fogyozóknak. Könnyű zöldségleves , és utána 1 diétás saláta. Szakácskönyv nincs otthon? Akkor a netten van sok fogyókúrás recept. Például a 90 napos diéta.Próbáljátok ki.Gyűmölcsnek egyetek almát, segít a fogyásban.
2014. júl. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!