Lehet lábosban rántottát / tükörtojást készíteni? És natúr húst?
Kollégiumban lakom, egy darab kisméretű lábosom van. Lehet benne rántottát készíteni, vagy a serpenyő annyira specifikus aljjal rendelkezik, hogy lábosban képtelenség előállítani a serpenyős ételeket? És mi a helyzet a natúr hússzelettel? Mármint ha beleér egyáltalán, meg lehet csinálni?
Tudom, rém idiótán hangzik a kérdés és ennyi idő alatt vehettem volna egy serpenyőt, de komoly megszorítások vannak, spórolok. Csoda, hogy egyáltalán van két tojásom!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Az én kedves párom is , ha csak magának készít rántottát, egy kislábasban csinálja, de tükörtojást is.
Konkrétan nem ragad le, mert tesz alá rendesen zsiradékot, de azért be kell áztatni és úgy tudom csak kisikálni a tojásos lábaskát.
Vagyis lehet bármiben, tényleg a praktikussági okok miatt használunk különféle edényeket.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ja a húsra nem válaszoltunk, de arra is érvényes. ha a szelethús nem is férne bele, kisebbekre vágva vagy csíkozva zsiradékon megfuttatva, majd egy pici vízzel
fedő alatt tudsz natúr húst is készíteni, illetve akár pörköltfélét is.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Perszehogy lehet, nekem apum mindig abban csinálja a rántottát. Koliban az egyik szobatársamnak is az az alap, meg is kérdezte én miért serpenyőben csinálom.
de egyébként ha lesz egy kis pénzed eurosban én 870-ért vettem egy serpenyőt még tavaly, azóta sincs baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!