Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a Mekiben egy...

Mennyibe kerül a Mekiben egy 20-as Nugget's, nagy krumpli, nagy Ice Tea?

Figyelt kérdés

Tehát az osztályommal Pestre megyünk kirándulni, és ebédelni a McDonald's-ban fogunk.

Terveim szerint 20-as Nugget's-et veszek, nagy krumplival, Ice Teával.(+ketchup köret, mert ugye a nugget's-hez adnak)

Összesen 4000ft-t viszek az útra, de a kirándulás alatt nem veszek semmit, mert a Mekire tartogatom a pénzt.

Már régebbi kérdésekben láttam, hogy a 20-as Nugget's 1690ft körül van, ez oké.

Meg ugye a kérdésemben említettem, hogy a nagy krumpli árát nem tudom.

Jó lenne ezt venni, nagyon szeretem a Meki-kaját, és amikor beülök, mindig többet akarok venni, mint amit elképzeltem.

Múltkor például elterveztem, hogy 8 nugget's-et veszek, nagy krumplival, teával (+a kechup, ugye). Kettő osztálytársammal voltunk, az egyik valami salit evett, a másik sajtburgert.

Már a kasszánál álltunk, épp a rendeléseket kértük, mikor velem közölték, hogy nincs 8-as csak 6-os és 9-es - először mondtam, hogy akkor 6-os lesz, de aztán feltettem magamban a kérdést: "hogyha nem lennék annyira éhes, miért a 8-asat terveztem volna el, nem a 9-eset?".

Így hát megváltoztattam a véleményem, és kértem egy 9-eset. Ugyebár a 9 egyel több a nyolcnál, a hat viszont kettővel kevesebb! Egyel többet megenni nem olyan nagy ördöngösség!

Ekkor nem jött volna ki a pénzemből, csak 1000ft-t vittem, de a tanárnőnk fizetett. Most ezt nem azért mondom, hogy "hahaha, nekem kifizette" meg ilyesmi.

Meg volt még egy eset, amikor Tarjánban voltunk. Anya elfelejtette mondani, hogy csak 1500ft-t tett be a pénztárcámba, én meg szépen leégettem magam.

Ugyanis odaálltam a pénztárhoz, kértem egy nagy krumplit, kilences Nugget's-et, nagy teát(+az örökké nyerő kechupot, mert a majonézt nem szeretem ). Köszönöm. Ez épp túlhaladta a pénzemet, én meg fizetéskor döbbentem rá, hogy nincs ennyim. De már megvolt a rendelésem, tehát nem tudtam visszaadni. A barátnőm mentett ki, ő elfogadta a teát, és ő fizette ki. Kösz.

Amúgy van ilyen. A Mekiben pár perc alatt tudjaa magát leégetni egy ember. Pff.

Na, ezt most nem azért írtam ki, mert utálom a Mekit (utálom?? Én??), hanem mert ez velem több ezerszer megesett már.

Bocsi, hogy ennyit írok, de írónak készülök, és gyakorlok, bár ez tényleg nem ide tartozik, bocs.

Tehát vissza a Mekihez.

Ja, és majd' elfelejtettem. A nagy Ice Tea. Ugye ezt is beleírtam a kérdésembe, hogy mennyi. Ez a 0,5 l-es "kiszerelés", ha mondhatom annak. Sokat ittam ilyet(és lehet hogy ezért egy kicsit le fogtok szólni), de még sose figyeltem meg az árát. Remélem nem több 300ft-nél, annál többet nem igazán akarok szánni egy italra.

Eszembe jutott még egy sztori. Mekis, persze, nem akarok túl sokat „OFF-olni”, vagyis eltérni a tárgytól (mintha nem tértem volna még el  )

Tehát. Akkor kezdjünk neki.

Barátnőmmel (amúgy lány vagyok, és a LB-mel megyünk mindig Mekibe) voltunk, ő salit rendelt (hát, ha már Meki, akkor nem egészséges, de a sali kicsit ugye az, még ha Mekis is), én a szokásos krumpli, nugget’s és tea… helyett (!!) hambit és Big Mac-et rendeltem (na, jó megeszem afrika kajáját, mindegy). Nem, nem a fizetés volt a baj, mint a múltkor, hanem az, hogy a barátnőmnek wc-re kellett mennie, és nem segített a tálcákat cipelni. Épp indultam volna a kiszemelt asztalunkhoz, amikor… amikor megbotlottam a saját lábamban (!!). Akkorát zakóztam, ott a Mekiben, mindenki (beleértve az eladókat is) szeme láttára, hogy az… nagy volt. De YouTube-sztár nem lettem. Köszönöm. Na, mindegy. Erről ennyit.

Ja, meg hallottam, hogy szokták fotózni a Meki-ártáblákat, ilyet lehetni linkelni, jó lenne, mert azt ugye nagyban kinyomtatnám, és még itthon is nzegethetném, hátha megszületik a konkrét terv.

Kifogytam az ötletekből. Mindegy. Ha akarjátok a kövi történetemet (egy lány naplója egy hetes pesti kirándulásról – ez olyan lehet, mint mikor megyünk), akkor privibe elküldöm. Vagy az is lehet, hogy kiteszem kérdésnek, hogy „milyen? További információ lent”. De ez abszolút nem ide tartozik. Viszlát!!

Ui.:Az árák Kedd estig kellenének, ugyanis szerdán este megyünk kirándulni! Wááá. 

2014. ápr. 27. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
A mesédet nem olvasom el, de azt elmondom, hogy nincs egységes díjszabás, hanem éttermenként változhatnak az árak. Attól függ, mennyire frekventált helyen van. Ezt nem tudtad, mi?
2014. ápr. 27. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam fotózni, de sajnos a legfrissebb képem 1-2-éves már. Így erről tudom megírni neked az árakat. Azóta volt egy kisebb áremelés is. Szóval olyan +100-200ft árkülönbség lehet.

A 20-as Nuggets régi ár szerint 1770ft. A nagy krumpli 590ft. A nagy tea 470ft. A ketchup 100ft.

Jó kis történet, írás volt amit ide legépeltél! :)

2014. ápr. 28. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem, nem tudtam, de azért köszi, hogy válaszoltál.

2. válaszoló: Nem baj, ha a régi árak, nagyon köszi. :)

2014. ápr. 28. 18:59
 4/5 anonim válasza:
66%
XD
2014. ápr. 29. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Csak most sikerült elolvasnom. :D de élmény volt.

Amúgy azt tudtad, hogy ezeket tudod menübe kérni, és úgy olcsóbb? :D

A 20 as Nuggets kétezer valamennyire jön ki McMenü Pluszban nagy üdítővel, és Nagy burgonyával. Ja és amúgy a 20-as Nuggetshez ha jól tudom 4 szószt választhatsz. Egyszer kóstold meg az édes savanyút, nekem az is ízlik. :D

2014. máj. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!