Ha jegertől rúgsz be, nem leszel másnapos?
Figyelt kérdés
azt mondta egy ismerősöm, ha jegermeistertől rúg be valaki, nem lesz másnapos. igaz ez? igaz hogy benne van ez az 56 féle gyógynövénykivonat de segít ez az ilyen probléma felmerülése esetén?2009. dec. 23. 21:21
11/15 anonim válasza:
én nagyon iszákos vagyok de eddig egész életembe csak a jégertől lettem másnapos:) pedig absinthetól kezdve mindent ittam már...
12/15 anonim válasza:
Jaj hagyjál már a gyógynövényekkel... Ha sz@rt megcukrozod, akkor már jó lesz? Az alkohol számít könyörgöm... de még hányszor írjam/írjuk le?
13/15 Phoney válasza:
A gyógynövények nem azért vannak benne hogy ne legyél másnapos, hanem az íz miatt......mellesleg az alkoholhoz képest nagyon kevés van benne, mert ezt nem gyógyszernek csinálják (bár erre sokan meg is esküdnének, főleg az unicumnál...), hanem likőrnek.
14/15 anonim válasza:
sztem minden szeszre igaz,h ha csak azt iszod és nem keversz, akkor kevésbé leszel másnapos, de a jager, meg minden tömény igazából tiszta cukor, attól meg ugye tudjuk,h nem az igazi másnap a fej...
15/15 anonim válasza:
Nem kicsit lehetsz tőle másnapos, csakúgy, mint bármelyik más piától. Viszont egy nálam évek óta bevált és alkalmazott trükk. Hazaérsz és lefekvés előtt iszol másfél-2 liter vizet, bekapsz 1000 mg c-vitamint. Gyakorlatilag nincs másnap, csak néha van, hogy az ágy jobban húz érkezés után, mint a csap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!