Ha jegertől rúgsz be, nem leszel másnapos?
Figyelt kérdés
azt mondta egy ismerősöm, ha jegermeistertől rúg be valaki, nem lesz másnapos. igaz ez? igaz hogy benne van ez az 56 féle gyógynövénykivonat de segít ez az ilyen probléma felmerülése esetén?2009. dec. 23. 21:21
2/15 anonim válasza:
Amiben alkohol van, attól be lehet rúgni, maradjunk ennyiben :D
3/15 A kérdező kommentje:
nem is a berúgásról van szó hanem a másnaposságról
2009. dec. 23. 21:29
4/15 anonim válasza:
Nem a berúgást kérdezte, hanem a másnaposságot... Saját élmény: igenis okoz másnaposságot :)
5/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek:)
2009. dec. 23. 21:30
6/15 anonim válasza:
A jäger nekem is, de például ha egész este csak hubertust iszok másnap semmi bajom :)
7/15 anonim válasza:
Nekem több ismerősömnek is, meg nekem is, a jégertől másnap fáj a fejünk, a többi piától meg nem mindig.
8/15 anonim válasza:
Általában ha egyfajta piától rugsz be annyira nemleszel másnapos.És sőrtől sosem szoktam.De mikor sőr,bőr,felesek,pezsgő na akor 2 napig is..
9/15 anonim válasza:
No akkor elmondom mi a másnaposság lényege, és mitől van, főleg a fejfájás! Az alkohol elvonja a szevezettől a vizet, úgy érzed iszol eleget, mert ugye iszol is. Viszont az alkohol kihajtja a vizet a szervezetből rendesen. Na mármost lefekszel, a folyamat folytatódik. Felborul a vízháztartás, és csökken az agyvíz szintje is. Ettől fáj a fej másnap. Szóval ha jó sokat innál vizet is az alkohol mellé, illetve másnap is ezt tennéd jó nagy mennyiségben, akkor hamarabb múlna a másnaposság.
Ergo a jéger ugyanúgy alkoholos, és ugyanazt okozza, mint bármelyik más pia. Az, hogy keverjük-e a piákat, az inkább a gyomorra van hatással
10/15 A kérdező kommentje:
rendben utolsó csak azt nem vetted figyelembe hogy 56 féle gyógynövénykivonat....bár ez nem ér sokat úgylátom:D
2009. dec. 23. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!