Ezek mégis mik? UNDORÍTÓ!
Vettem egy üveg csemege uborkát, amikor hazaértem és akartam betenni a hűtőbe éreztem hogy valami van az alján, megfordítottam és sok apró barna rizs formájú valami van rátapadva. Azt hittem először valami pékárúról a mag, de nem. Közelebbről megnézve látszik hogy valamilyen lárva vagy kukac vagy nem tudom. Undorító. Mi a fene ez? Mit csináljak? Vigyem vissza?
Képek:
Nem nagy út, mert pár méterre van a bolt.
Miért váltottam volna meg a világot? Nem értem miért kell ellenségesnek lenni. Gondolom az első válaszoló vagy. Rendben, megértem Te letörölted volna és számodra el van intézve. Nekem nem. Én a pénzemért nem bogaras dolgokat akarok vásárolni, teljesen mindegy, hogy kívül vagy belül van. Ilyenek az emberek, különböznek. Kérlek fogadd el.
Köszönöm.
Hát ez az: ha visszaviszem, akkor már kösz, de kérem a pénzem, és ezek után tőletek semmit.
De ha visszaviszem, és elfogadok helyette egy lebogarazottat, akkor csak magamról állítok ki bizonyítványt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!