Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek mégis mik? UNDORÍTÓ!

Ezek mégis mik? UNDORÍTÓ!

Figyelt kérdés

Vettem egy üveg csemege uborkát, amikor hazaértem és akartam betenni a hűtőbe éreztem hogy valami van az alján, megfordítottam és sok apró barna rizs formájú valami van rátapadva. Azt hittem először valami pékárúról a mag, de nem. Közelebbről megnézve látszik hogy valamilyen lárva vagy kukac vagy nem tudom. Undorító. Mi a fene ez? Mit csináljak? Vigyem vissza?

Képek:

[link]

[link]

2014. ápr. 19. 13:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem nagy út, mert pár méterre van a bolt.

Miért váltottam volna meg a világot? Nem értem miért kell ellenségesnek lenni. Gondolom az első válaszoló vagy. Rendben, megértem Te letörölted volna és számodra el van intézve. Nekem nem. Én a pénzemért nem bogaras dolgokat akarok vásárolni, teljesen mindegy, hogy kívül vagy belül van. Ilyenek az emberek, különböznek. Kérlek fogadd el.

Köszönöm.

2014. ápr. 19. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
Én sem ettem volna meg még lemosás után sem, undorító, jól tetted, hogy visszavitted. A helyedben visszakértem volna a pénzt és nem vettem volna ebből a fajtából másik üveggel.
2014. ápr. 19. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ez az: ha visszaviszem, akkor már kösz, de kérem a pénzem, és ezek után tőletek semmit.

De ha visszaviszem, és elfogadok helyette egy lebogarazottat, akkor csak magamról állítok ki bizonyítványt...

2014. ápr. 19. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem én is szóltam volna a boltban. Nem azért, mintha bármi baja is lehetne ettől az uborkának, de tudjanak róla, nehogy véletlenül valami más probléma legyen belőle, pl. valami olyasmi közelébe kerüljön, ami nem ennyire zárt, mint az uborkás üveg. Amúgy az uborkának ettől tényleg nem volt baja. Nem nézett ki túl gusztán az üveg azt igaz, de a legtöbb húsipari termék előállítása közben pl. sokkal undorítóbb dolgok történnek, méghozzá közvetlenül a hússal, csak nem látod és megeszed.
2014. ápr. 19. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!