Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeged hol és mennyiért lehet...

Makosgubacs kérdése:

Szeged hol és mennyiért lehet mogyoróvajat kapni?

Figyelt kérdés

A lidl-ben van egy isteni. Mcennedy a márkaneve, de mivel amerikai heteken vette az, akitől kaptam, nem vagyok benne biztos, hogy máskor is kapható. Kapható nem amerikai heteken is? Mennyibe kerül?

Máshol lehet kapni? Tesco? És az ára is érdekelne. Főleg olyan kéne, mint ez a Mcennedy amiben vannak mogyidarabok is.

Köszi a válaszokat

2014. ápr. 8. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem kapható, csak az amerikai heteken.

Sparban, Tescoban szinte mindig van. Rá van írva, hogy sima vagy darabos (smooth vagy crunchy). Én Sparosat ettem eddig a Lidl-n kívül. Mindkettő finom :)

2014. ápr. 8. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és az ár, 600 Ft körül van.
2014. ápr. 8. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Lidl-ben néha van akkor is amikor nincsenek amerikai hetek/napok! Megmaradt áruként kiszokták tenni.

Van sima és darabos.

Lehet még kapni a Tescoban, Sparban, Intersparban, CBAban, Coopban, Metroban, Aldiban, Auchanban.

2014. ápr. 8. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
2014. ápr. 9. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Sparosat ajánlom, legalábbis nekem nagyooon ízlett :)
2014. ápr. 9. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
én is szeretem a Sparban kapható crunchy-t, de az aldis is finom, csak az drágább - a Lidl-ben kapható is tuti, de sajnos nálunk (Bp) soha nincs nemzetek hetén kívül soha, hamar elkapkodják, mert ott a legolcsóbb az összes lelőhelyhez képest... ja, az előttem felsorltak mellett van még a DM-ben kétféle is (bio és normál változat), és az Ázsia boltokban is.
2016. febr. 18. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!