1/5 anonim válasza:
Én Intersparban láttam mindenféle tejet, volt szója, rizs, stb. Nem mernék megesküdni, hogy volt mandula is, de talán igen. Ha jól emlékszem 6-800 ft körül volt mindegyiknek az ára.
2/5 Sowilo válasza:
Igen, az Intersparban van mandulatej, kb 800ft-os áron. De csinálhatsz magadnak is jóval olcsóbban, a net tele van receptekkel. Bár én a kókusztejet preferálom, azt tényleg fillérekből elő lehet állítani.
3/5 anonim válasza:
Rossmann, dm, hipermarketek, 7-800ft
4/5 anonim válasza:
Az auchanban most 590ft volt 1 liter.
Ha akciós ennyi szokott lenni amúgy 750ft kb.
A kókusztej igaz olcsóbb, de pl kávéba, kakaóhoz nem jó, próbáltam és borzasztó íze volt.
5/5 Sowilo válasza:
Végül is igazad van, én a kávét tisztán iszom, ezért erre nem gondoltam. A kakaó viszont olyan vele mint a bounty csoki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!