Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell megcsinálni, hogy a...

Hogy kell megcsinálni, hogy a tejbegríz csomós legyen?

Figyelt kérdés
Én így szeretem :D
2009. dec. 18. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem kavarod el rendesen amikor a grizet töltöd bele. Mármint nem egyenletesre kevered. És akkor gondolom h csomókás lesz, mert azért kell gyorsan elkeverni h ne legyen az.:)
2009. dec. 18. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg ha nem apródonként / lassan öntöd a tejhez a grízt, hanem bele zuppantod. Egyébként és is szeretem a csomókat benne! :)
2009. dec. 18. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
100%

Én elkeverem , de amikor elkezd főni, már nem keverem el rendesen és így kis csomók lesznek benne.

De ezt kiöntöttem. Van aki így szereti? :-) Anyukád sem kavarta meg. :-))))

2009. dec. 18. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Csaszarmorzsa tejbegriz helyett?
2009. dec. 18. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam elérni a csomós hatást, hogy valamennyi grízt csak a legvégén öntök bele. Ez a rész picit nyersebb, de abszolút csomós marad. Gondolom azért, mert már nem tudod rendesen elkavarászni. Én is szeretem a csomókat benne. :)
2009. dec. 31. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!