Hogy kell megcsinálni, hogy a tejbegríz csomós legyen?
Figyelt kérdés
Én így szeretem :D2009. dec. 18. 12:46
1/5 anonim válasza:
Hát nem kavarod el rendesen amikor a grizet töltöd bele. Mármint nem egyenletesre kevered. És akkor gondolom h csomókás lesz, mert azért kell gyorsan elkeverni h ne legyen az.:)
2/5 anonim válasza:
Meg ha nem apródonként / lassan öntöd a tejhez a grízt, hanem bele zuppantod. Egyébként és is szeretem a csomókat benne! :)
3/5 anonim válasza:
Én elkeverem , de amikor elkezd főni, már nem keverem el rendesen és így kis csomók lesznek benne.
De ezt kiöntöttem. Van aki így szereti? :-) Anyukád sem kavarta meg. :-))))
4/5 anonim válasza:
Csaszarmorzsa tejbegriz helyett?
5/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam elérni a csomós hatást, hogy valamennyi grízt csak a legvégén öntök bele. Ez a rész picit nyersebb, de abszolút csomós marad. Gondolom azért, mert már nem tudod rendesen elkavarászni. Én is szeretem a csomókat benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!