Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Késvásárlási szempontok?

Késvásárlási szempontok?

Figyelt kérdés

Valami komolyabb szakács/séfkésre akarok beruházni, de nem teljesen értek a késekhez.

Milyenek az igazán jó márkák? 10.000-20.000 ig gondolkoztam, persze tudom hogy vannak drágábbak is, de sajna csak ennyit tudnék rászánni.

Milyen jobb? vékonyabb, vastagabb? Merev, vagy hajlékony? Nehéz vagy könnyű kések? És egy olyan élező rúd mennyibe kerül? Abból is vannak jobb/rosszabb minőségűek?


2014. márc. 30. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor végül is mindegy, milyet veszel (nekem például bejönnek a Solingen és a Zwilling márkájúak). Ha viszont ajándékba veszed, akkor az eladótól tudsz segítséget kérni. Az 'olyan élező rúd' a fenőacél. Nem tudom, mennyibe kerül, én otthonra anyáméktól kaptam egyet, az étteremben meg van céges. Abból is lehet kapni jó és rossz minőségűt.
2014. márc. 31. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!