Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért zavarja az embereket,...

Miért zavarja az embereket, hogy keveset eszek? Tán irigyek?

Figyelt kérdés

Nekem elég 1 éttermi fogás adag 1 napra.

És sok mindenki kötözködik velem, hogy miért nem eszek többet, nem egészséges, nem normális, sokkal többet kellene ennem...

De nekem komolyan elég annyi. Vékony is vagyok, de nem anorexiás!

Miért zavarja ez sokakat? A család folyton piszkál emiatt, meg a rokonok is ha családi ebéd van, zavarja őket, hogy csak 1 keveset szedek, és eszek!

Tömnék belém a kaját!

Mi bajuk van? Nem éheztetem magam, de nem értik, hogy elég annyi kaja!

Irigykedésről lenne szó? Hónapok óta ezt csinálják!

18/L

2014. márc. 28. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nekem böven elég EGY szelet rántotthús krumplival, pedig felnött vagyok. Az éttermi (meg családi) adagok nálunk kettönknek elég a férjemmel, és nem éhezünk.
2014. márc. 28. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Ebben az országban tradicionálisan csak akkor számítasz embernek, ha megállás nélkül zabálsz és húszéves korodra hízósertés alkatúvá válsz. Tudom, hogy rosszul esik, hogy cseszegetnek, hogy egyél többet, engem is zavar, de le kell sz*rni. Utálom, hogy mindenki beleszól, hogy mit egyek és mennyit, de kizárom őket a tudatomból, és úgy étkezem, ahogy jólesik, mert az én szervezetemnek erre van szüksége, nem arra, amit elvárnak az ismerősök. Mind magukból indulnak ki, meggyőződésük, hogy hétmilliárd ember hajszálra ugyanúgy működik.
2014. márc. 28. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, én annó azon akadtam ki, mikor a kolléganőim a "jól nézel ki" kifejezést a kövérség szinonimájának használták. És nem egy vidéki faluban, hanem Pesten.

Az étkezésembe nem tudtak belekötni, mert helyettük is ettem, viszont nem híztam és azóta sem. Nem tudok. Viszont amit a kérdező mond, az a másik véglet. AZ nagyon kevés.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen magas és hány kiló a kérdező. Ha meg van minimum(!) a 18 BMI indexe, akkor ok. De gyanítom, hogy nincs meg.

2014. márc. 28. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kerdezo! 19 eves lany vagyok. Nekem is boven eleg lenne annyi kaja, amennyit leirtal egy napra, sot. Nem eszem en sem sokat es engem is anorexiasnak tartanak. Nem erdekel.;) Azert nem a kajaert elek es vekonya vagyok attol meg nem vagyok beteg.:)
2014. márc. 28. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Engen is basztattak, egy ideig, hogy csak három zsömit eszek naponta, aztán idővel belenyugodtak...
2014. márc. 29. 17:41
 16/18 bumbi02 ***** válasza:

1. Lehet hogy 18 évesen iskolában léttel ez megy, de majd ha elkezdesz dolgozni, és több energiát fog fogyasztani a szervezeted, mint amit egésznapos üléssel fogyaszt, akkor már kevésbé működik.

2. Lehet hogy úgy érzed hogy elég az az 1 adag kaja egy napra, viszont a testnek vannak szükségletei, tápanyag szükségletei ahhoz, hogy normálisan működjön. Jogosan piszkálnak emiatt.

+ Persze nem erőszak a disznótor, magadtól kell belátni, hogy többet kellene enned, hiába nyüstölnek éjjel nappal, max összevesztek rajta. Helyükben rádhagynám, aztán majd rájössz magadtól is.

2014. márc. 29. 18:00
 17/18 anonim válasza:
Én csak azért aggódnék a családod helyében, hogy eszel-e elég vitamint meg tápanyagot.
2015. jún. 23. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
kit érdekel mennyit eszel
2020. nov. 7. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!