Melyik a legfinomabb paleolit tészta, kenyér?
Korábban nem írtam be, mert mi az, hogy legfinomabb? A nekem legjobb receptek zömét magamnak kellett kikísérleteznem, hiába vannak tele a paleo blogok kenyerekkel. Nyilván ízlés dolga is ez, illetve én eleve olcsóbbakat szeretek kikísérletezni, napi "használatra". Nem tudok magkenyér vagy hasonló nélkül jóllakni paleósan, ez van, de ebben nem látok problémát.
A nagy kedvencem viszont véletlenül nem saját. Ez nem sima kenyér (drágább is annál, de azért még nem olyan vészes), annál érdekesebb, sajtos cucc. Inkább magában evésre való, de arra szuper.
Egy picit más verziót láttam először (de az nem tudom, hol van), abban szerecsendió is szerepel. Minimum dupla adagot szoktam készíteni (ez nekem 12 nem apró muffin, mert muffinsütőben sütöm, remek úti étel is), lényegesen kevesebb sajttal, a kihagyott mennyiség helyett kis vajjal. Rengetegszer megsütöttem már, pompás ízű és állagú, ahogy írtam, a sajtmennyiséget módosítottam, de bármi máshoz nyúltam, az rontotta a minőséget (egyszer kevesebb mogyoróm volt és dióval pótoltam, na az még belefért :D).
Tészta alatt mit értesz? Sütit? Kifőtt tésztát? Ha már itt tartunk, galuskához a mandula vált be nekem, messze az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!