Szénhidrát csökkentése, helyettesítése?
Alapvetően olyan ember vagyok akinek az étrendje nagy részét a különböző kenyér félék, tészta ételek teszik ki.
Fogyni szeretnék, és a sport nem elég, az étkezésemen is változtatni kell?
Elég rohanó és összevissza életem van, az a tipikus beugrok reggel a pékségbe 2 pizzás táskáért típus. Elég nehéz lesz az életvitelem miatt csökkenteni az e féle szénhidrátokat, ám mégis megpróbálkoznék vele.
Tanácsokat kérnék különböző ételekkel kapcsolatban amivel helyettesíthetném a kenyeret, gyorsan kész van, olcsó ( ez elég fontos jelen helyzetben, tehát napi 400 Ft-ot tudok fordítani a kenyérhelyettíső hadműveletemre ), és mégis jól lakok vele!
Egy ötlet reggelire és "ebédre". (Én otthon estefelé eszem főtt ételt.)
Szóval egy (zsírszegény) túrót keverj össze egy műanyag fedeles dobozban, amivel szeretnéd. (Én dióval, gyümölccsel, asztalt gyümölcsökkel szoktam.)
Nagyon tápláló, tuti nem leszel tőle éhes. A dobozban könnyen magaddal viheted a munkába és bármikor kanalazhatsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!