Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy átlagos napi...

Hogy néz ki egy átlagos napi étkezésetek?

Figyelt kérdés
Mikor esztek, kb. mennyit és nagyjából mit. Sokat-e, keveset-e vagy épp eleget?
2014. márc. 8. 13:06
1 2
 11/15 anonim válasza:

7-8 körül ébredek, egy kávé kevés cukorral

utána 9-10 közt reggeli, ez minden nap más. vagy 3 tojásból rántotta/omlett/tükörtojás, vagy konzerv hal(sprotni,tonhal vagy hering). néha zabpehely lefőzve tejjel-mézzel vagy puliszka.

13:00 - 14:00 körül ebédre minden nap más, általában vagy pizza, lightos gyros tál, vagy ami épp van itthon ebédre, egyszerű magyar ételek, a nehéz, zsíros kajákat és a disznó húst kerülöm. levest és főzeléket sem eszem szinte soha.

19:00 - 20:00 körül vacsora, ez is gyakran változik, de általában a család együtt eszik az asztalon van mindenféle egészséges magyaros finomság: kolbász, sonka, méz, vaj, tej, friss kenyér, lilahagyma, szalonna, ilyesmik.

mielőtt jönne egy fitnesz guru életmódtanácsadó nem magas a koleszterinszintem, nincs túlsúlyom (10% alatti testzsírom), egészséges vagyok és rendszeresen sportolok :)

2014. márc. 9. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: és mindehhez mennyi idős vagy?
2014. márc. 9. 16:45
 13/15 anonim válasza:
20 felett már jóval, de az általam leírtak mindenkire igazak a családomban.
2014. márc. 9. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Én délután 6 körül eszem először (esti műszakban dolgozom)

Ez lehet :saláta+hús ,rizs+hús, gyros,1 szelet pizza,1 szendvics sajttal,sonkával stb

Ezután pedig éjfélkor szoktam, általában zöldséget,főtt tojást,tormát ,ritkán zsíroskenyeret, szóval itt sincs kialakult rutinom,mikor mit kívánok.

Ha nem dolgozok akkor van még egy délelőtti étkezés,ami általában zöldséges-húsos szendvics ,vagy tojás.

Szerintem épp eleget eszem.Hozzá tartozik,én utálok enni,nem nassolok ,és nem lennék képes napi 4-5-6szor kis adagokat enni + az időbeosztásom sem engedné.

2014. márc. 16. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és 1-2 csésze kávét minden nap megiszom,egyet ébredés után,és ha szükséges,vagy megkívánom egyet kora este (6-8 körül)
2014. márc. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!