A kavarós kávé tényleg károsabb a szervezetre, mint a rendesen kifőzött kávé?
Én granulátum kavaróst iszok, nem bántja a gyomorsavam, nem fúj fel, nem keserű annyira.
De azt mondják, a szervezetre sokkal károsabb,mint nem a csupán natúr otthon őrölt kávé, hanem a porként vett lefőzött is..
Te egy nagyon gyenge ember lehetsz, ha csupán ennyi miatt lenézel egy embert aki pont nem annyira "járatos" az adott témában,mint te. Igen, azért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam a választ és szerettem volna megtudni... Ez az oldal pedig erre való, a válaszolók pedig segítők, akik megmagyarázzák, nem pedig azért járnak ide,hogy gúnyolódjanak és lenézzenek olyakat,akik pont a témát nem tudják. Hogy nem tudsz értelmesen válaszolni,csak magad minősíted.
Miguel, Neked pedig köszi a választ :)
Akik értelmes válaszokat adtak, mindnek köszönöm, majd megpróbálok utánajárni még ha lesz időm rá.
Akik meg nem nyugodtak az egójuktól, azoknak nem köszönöm, minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!