Szeretnék változtatni az étrendemen, h elkerüljem a hidrogénezett növényi zsiradékokat/transzzsírsavakat (? )
Figyelt kérdés
Aki esetleg jártas ebben felsorolna nekem jó pár olyan élelmiszereket amikben nem vagy csak fokozottan ,minimálisan fordulnak elő ezek a mérgek?Illetve felsorolnátok a leginkább elkerülendő élelmiszereket ?2014. márc. 3. 12:11
1/1 anonim válasza:
Ne használj margarint, növényi "tejszínt" növényi "sajtot", stb. hanem csak természetes anyagokat.
Zsiradékként a sertés- kacsa-, libazsírt, vajat használj. Meg arra figyelj, hogy val valami kész-, félkész ételt veszel, olvasd el a hozzávalókat, ugyanis nagyon sok éppen ilyen mü-hozzávalókkal készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!