Kinél mi lesz ma az ebéd/vacsora?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 10:06
1/12 anonim válasza:
Nálunk húsleves lesz, csülök pékné módra, tepsis krumplival, házi krémes desszertnek.
2/12 anonim válasza:
Sajtos gnocchi, desszertnek házi csokipuding.
3/12 anonim válasza:
chilis-mustáros csirke barna rizzsel
4/12 anonim válasza:
van még bableves+lángos
de csinálok meg takartot- jó lesz szinte egész hétre
5/12 anonim válasza:
Még fogalmam sincs, de valszeg elmegyünk ebédelni/vacsorázni valamikor délután/kora este.
6/12 anonim válasza:
Karfiol leves. Tepsis krumpli mustáros karajjal, sok hagymával és házi tejföllel a tetején.
7/12 anonim válasza:
Pulykapörkölt valószínű rizzsel.. :)
Bár nem tudom, hoyg a pulykából milyen lesz a pörkölt..
8/12 anonim válasza:
Húsleves, krumplilepény, szezámmagos sörtésztában sült csirkemellcsíkok, habos túrós barackos lepény
9/12 A kérdező kommentje:
Hmm ezek nagyon finoman hangzanak, biztos finomak is voltak.
Én ma húslevest csináltam, krumplipürét, és egy tepsiben csirkecombot meg pulyka mellett sütöttem, alá tettem hagymát, gombát meg 2 almát.:)
csináltam még házi almás pitét dióval a tetején.
Holnapra paprikás krumplit csináltam.
2014. márc. 2. 16:16
10/12 anonim válasza:
Rozmaringos burgonyakrémleves lesz vacsira zöldfűszerkérges pirított baguette szeletekkel, utána pedig szaftos seprenyős pulykamell almával, gombával, kis brandyvel megfűszerezve. Desszertnek még van egy kis mandulatorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!