Valaki járt már ebben a boltban? Nagyon tutinak tűnik. Csupa csupa csili vili finomsággal.
Voltam. Finom, de drága. Mignon darabja 500 Ft körül, szelet sütik 4-600, picike (kb. 10 cm átmérőjű) design torta 2500 Ft körül, muffin 500. Bele sem merek gondolni, hogy mondjuk egy rendes méretű (24-26 cm) tort emnnyi lehet vagy egy esküvői.
De egyszer legalább érdemes kipróbálni, sok különlegesség van. Én. pl levendulás sütit ettem.
örülök, hogy nem csak én vagyok odáig ezekért a dolgokért. Ha más nem, látványnak is fantasztikusak. De egyszer ki kell próbáljam mindenképpen.
Lehet,hogy most hétvégén lesz az az egyszer....hmmmmm.... Ha igen, mindenképpen megírom az élményeket, és jegyzetelni is fogok az árak terén :)
elmentem a Paulay Ede utcai boltba. Nagyon jó, csak tényleg nem olcsó. Vettem egy pár csoki cipőt a barátnőmnek ajándékba, az 1250 ft volt. Egy szelet süti 400 fT-nál kezdődik. Szinte mind 400-500 között van. Viszont fantasztikusan néznek ki. A mignomok 450 körül vannak, most pontosan nem emlékszem, de valahogy 400 felett volt. 450/470? Nagyon sok cukorka, gumicukor, nyalóka...van. És sok csili vili csecse becse. Az igazat megvallva csak beugrottam valamiért, mert siettem, így nem volt időm alaposan szétnézni.
De valószínűnek tartom, hogy süti szempontjából az Újpestiben nagyobb akínálat, mert amit kerestem nem volt, és mondták, hogy Újpesten valószínüleg van.
Szóval ennyi. Nézzetek be, ha arra jártok, de ne vigyetek pasit. Nekem a férjem azt mondta, hogy ez egy igazi design terrorizmus. :) Nekem bejött. Olyan csajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!