Bocs, de még teljes áron se vennék ott húst, nem hogy féláron. Ha van ilyen, biztos valami kínai csirke. Amiből 3 liter víz jön ki ha elkezded sütni.
Maradok a hentesnél.
2009. dec. 10. 11:08
2/11 anonim válasza:
Én igen sokat járok az Auchanba, de ezt még nem láttam felénk! Igaz, olyan sokáig nincs is nyitva (este 10-ig), mint mondjuk egy Tesco, ami úgy tudom éjjel-nappal.
2009. dec. 10. 11:09
3/11 anonim válasza:
Ha olyan rémes lenne a hús, akkor nem lehetne árulni!
Egyszerűen meg kell nézni a címkéket! Nem kell feltétlenül lenézni azokat, akiknek csak arra futja, hogy az Auchanba vegyenek hús-féléket! Nem feltétlenül jelenti azt, hogy ami olcsó az pocsék is!
2009. dec. 10. 11:11
4/11 anonim válasza:
olcsó húsnak híg a leve... ez örök igazság!
2009. dec. 10. 11:19
5/11 anonim válasza:
Hülyeség. A hentesnél is ugyanúgy kaphatsz sz.rt, mint akármelyik bevásárlóközpontban. A különbség csak annyi, hogy a hentesnél jóval többet fizetsz, ugyanazért.
2009. dec. 10. 11:23
6/11 anonim válasza:
Vettem egyszer (előszőr és utoljára) egy darab húst auchanban. Amikor kisütöttem tényleg harmad akkora lett mint előtte. És leöntötem ről a1 liter vizet.
Csak néztem, mert nem volt elég ebédre.
Ha a hentesnél veszek, természetesen akkor is kisebb lesz, de csak egy kicsit.
Szerintem ha a sütés utáni állapotot mérnénk le és hasonlítanánk össze, akkor a hentesnél kapható olcsóbb mint az áruházi, ami tele vannak nyomva vízzel és antibiotikummal. A hentesnél tudom honnan van a hús.
2009. dec. 10. 11:24
7/11 anonim válasza:
És mégis honnan tudod? Sehonnan. Képzeld el, hogy már én már vettem méregdrága hentesboltban büdös húst...
2009. dec. 10. 11:27
8/11 A kérdező kommentje:
antibiotikummal van tele nyomva a hús? ezt hogy érted?
2009. dec. 10. 11:33
9/11 anonim válasza:
Hivd fel öket telefonon,megmondjàk hogy van-e akcio.Egyébként butasàg ez az antibiotikumos dolgo,màr jobb dolgot ki se talàlhattatok volna.Eu-ban vagytok!Nem lehet akàrmit csak ugy eladni.Egyébként olcso hus is lehet jo.
2009. dec. 10. 11:43
10/11 anonim válasza:
Sajnos az EU-ban még mindíg engedélyezett a vágóállatok takarmányához kevert antibiotikum a fertőzések megelőzésére. Volt beadva törvénytervezet ami megtiltotta volna, de csak korlátozták a mennyiségét. Mivel nincs más megoldás a fertőzések elkerülésére a tömegben tartott állatoknál ezért ez egy ideig még marad is. Csak a természetes módon tartott (bio) állatoknál tilos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!