Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vendégváró szendvics ötletek?

Vendégváró szendvics ötletek?

Figyelt kérdés
Bagett féle kenyér lenne az alapja.
2009. dec. 8. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A bagettet vágd srégen szeletekre (esetleg pirítsd meg, de ha nagyon friss akkor nem kell) és kínálj fel hozzá kb. 3féle szendvicskrémet külön kis tálkákban, pl: körözött, tojásos-májkrém, sajtkrém, padlizsánkrém, kolbászkrém, avokádókrém, vajkrém stb. Egy másik tálra tegyél szeletekre vágott sajtot (lehet többféle is pl: trappista, füstölt, camambert.) Egy harmadik tálra pedig zöldségeket tegyél, felszeletelt uborka, paprika, paradicsom. Mindenki kap egy kést, és olyan szendvicseket ken magának amilyet csak szeretne. Nem hagyományos szendvicsek, de így mindenki olyat eszik amit megkíván, ha akarja végig kóstolja az egész repertoárt :)
2009. dec. 8. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az örök klasszikus a kedvencem,lehet nem jo ötletnek tartod,de én ezt venném szivesen:

Bagett kenyér ,megvajazva,rà pick szalàmi,arra savanyu uborka,reszelt trappista sajt,és piros arany!

2009. dec. 8. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! tudom hogy bagettet írtál, de ez annyira aranyos :

[link]

2009. dec. 8. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

tonhalsaláta:

2konzerv olajos, darabolt tonhal

1 hagyma nagyon apróra vágva(nem túl nagy, lilával főleg jól mutat)

kb 2ek margarin(lehet teavaj is)

kb 1 teáskanál mustár

majonéz(ízlés szerint, de kb annyi, hogy jó mártásos legyen)

reszelt sajt(füstölttel kifejezetten finom, ebből annyi kell, hogy jól lefogja a majonézt, tehát hogy ne folyós, hanem inkább sűrű krémes állaga legyen)

só, bors, fokhagyma(én granulátumot szoktam), de bármivel fűszerezhető, ízlés dolga

olajbogyót lehet bele tenni, azzal egyenesen mennyei

én ilyet mindig csinálok, imádni szokták, főleg bagettel

2009. dec. 8. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A hallal én óvatos lennék! Nem mindenki szereti!

Pirítsd meg kicsit a szeleteket és padlizsánkrémmel?

2009. dec. 8. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mind nagyon jó ötlet:)
2009. dec. 8. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom rég elkéstem az idődből, de legközelebbre egy tipp:

zöldfűszervajas bagett, hozzá lehetne kirakva csirkemellsonka, párizsi, stb.., sajt.. :)

2009. dec. 29. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!